Bila singgah jangan lupa tinggalkan jejak disini. Tinggalkan NAMA,FONE,EMAIL....

Wednesday, July 15, 2009

Salam buat rakan dan teman MPPP 9699

Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih dan Maha Mengasihani,

Saya mulakan blog dengan kalimah suci, moga-moga blog ini berjaya menjadi blog yang berguna dan bermanfaat kepada semua khususnya ex-warga M3P sesi 96/99 yang sama-sama berjuang mendidik anak bangsa demi agama dan negara. Moga-moga blog ini dapat mengeratkan kembali silaturrahim kita semua yang berterabur di muka bumi ini.

Kepada rakan-rakan seperjuangan, adalah diharapkan dapat bersama kiranya mengimbau kembali kenangan kita di maktab disini. Sekurang-kurangnya terubat juga rindu kita yang dah lama tak berjumpa.

Kirim-kirimlah gambar dan apa-apa yang patut, sekurang-kurangnya dapat menaikkan semangat juang kita bila melihat kejayaan di kalangan kita.

Untuk rakan-rakan blog dalam pembinaan, terima kasih kepada senior kita, Cikgu Sabri yang memberi tunjuk ajar dalam mengendalikan blog ini.

Dan sebelum terlupa, marilah kita sedekahkan al-fatihah untuk Dato' Hj. Razali Ismail, bekas pengetua maktab kita yang sangat-sangat kita sayangi dan kita kagumi. Al-fatihah.

Begitu juga, dengar kata ada juga rakan kita yang telah kembali kerahmahtullah. Al-fatihah.

1 comment:

Tenno Zamri said...

Bagus...satu usaha yg bagus utk mengeratkn kmbali tali silaturahim antara kita...aku, Tenno Zamri, rkn serumah ko memberikan infiniti bintang utk blog nih disertakan dgn Kuasa Putaran Medan Magnetik 1 000 000 hp, Aliran Kuasa 100 000 000 hp n Kuasa Tahap Kesempurnaan 10 000 hp...